Disúrbia
Bitàcora sobre la disciplina urbanística a les Illes Balears
Inicio > Historias > Felanitx: denuncian ante Fiscalía una mansión en zona protegida junto al Castell de Santueri

Felanitx: denuncian ante Fiscalía una mansión en zona protegida junto al Castell de Santueri

(Diario de Mallorca, 10/04/2010)

La agrupación vecinal Es Molins critica a la Sala "por falsedad documental"

S. SANSÓ. FELANITX. La agrupación vecinal Es Molins de Felanitx ha denunciado ante Fiscalía la edificación de una mansión de 500 metros cuadrados, situada en un área natural de especial interés (ANEI), muy cerca del Castell de Santueri.

"El propietario ha hecho valer un certificado de antigüedad donde alega que había una casa previa construida durante los años sesenta, cosa que es totalmente falsa", señalaba ayer el portavoz del colectivo, que avisa que el Ayuntamiento "puede haber incurrido en un delito de prevaricación y falsedad documental. Es imposible que se conceda un permiso así".

El gran chalé en cuestión, se sitúa en el polígono 27, parcela 590 de la zona conocida como el Jardí den Pereó, próxima a la fortificación felanitxera, y es propiedad de un conocido empresario local próximo al Partido Popular.

Asimismo, la agrupación presentará la próxima semana ante la Comisión de Urbanismo del Consell, una nave industrial de muebles de cocina del mismo propietario, situada en la nueva Ronda Nord de la ciudad inaugurada hace casi dos años, y autorizada según Es Molins "con el beneplácito de la anterior alcaldesa, Catalina Soler y no sabemos a cambio de qué favores, por eso pediremos también su investigación. Perseguiremos toda aquella construcción realizada en lugar protegido", advirtió el representante vecinal.

2010-04-10 | Etiquetes: , , , | Categories: Mallorca | Enllaç

Referencias (TrackBacks)

URL de trackback de esta historia http://disurbia.blogalia.com//trackbacks/66514

Comentarios

1
De: Familia Cuinart Fecha: 2010-04-11 23:46

Benvolguts a tots. Primerament voldria comentar que desrpés de llegir aquesta noticia no solament hem sentit ràbia sinó tristesa, trsistesa de que a través d'un mitja de comunicació que arriba a l'abast de t'hotom és puguin públlicar mentides sense cap verificació que les faci certes. En segon lloc voldria explicar, per a totes aquelles persones que no coneixen la empresa ni la familia afectada, quina es la veritat de tota aquesta noticia, ja que els grups de persones que les coneixen ja saben que tot això no és mes que una mentida sense cap argument. La nau industrial de la empresa, estava úbicada ja al mateix lloc des de fa 16 anys, fa dos anys van decidir fer la via cintura, amb això hi va haver una despropiació de alguns d'ells i entre ells la nostra empresa, això vol dir que la via cintura pasaria per sobre, d'un troç de les naus. Una vegada es va fer la expropiació es va fer una nova llicència, totalment legal i gestionada per un advocat per a poder remodelar la antiga construcció.
Tant la casa que es mencionada a la noticia com la nau industrial són totalment legals, i nosaltres si que ho podem tenir tot documentat i verificat. El que ens ha fet mal d'aquesta noticia a la famiília no és el fet de que és publiqui una denuncia, ja que per això estem tranquils, sinó el fet de que una mentida com aquesta pugui sortir a un diari de caracter autonòmic. El que ens agradaria fer-vos reflexionar a tots, és la facilitat que hi ha per manipular i modificar la informació a la nostre societat i intentar fer creure a la gent el que un grup de persones pensi o s'imagini. Costa imaginar que hi hagui persones que sols desitjin el mal a altres per el seu pròpi benefici i el seu pròpi prestigi, fins als punts de inculcar mentides, però com podem veure, esteim envoltats d'elles. Finalement, voldriem dir que ens posem a la vostra disposició per a totes aquelles persones que vulguin o necessitin, tenir acces als documents que verifiquen la legalitat de els fets denunciats		

Arxius

<Octubre 2023
Lu Ma Mi Ju Vi Sa Do
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
29 30 31        

Categories

 • Eivissa i Formentera
 • Especial
 • Mallorca
 • Menorca
 • Operacio Voramar
 • Suprainsular
 • Etiquetes

  Llista d'etiquetes

  Documents

 • Altres infraccions
 • Notícies d'anys anteriors
 • Què és Disúrbia?
 • Recopilacions de notícies
 • Cercador de Disúrbia:


  Disúrbia. Recull de notícies 2000-2004

  Blogalia

  Blogalia